Remblokken OPEL

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.

Piepende remblokken

Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Goedkopen remblokken auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.