100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL TIGRA 1.4 16V 86 PK
Bouwjaar 08.1997 - 12.2000

Remblokken OPEL TIGRA (S93) 1.4 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken monteren

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Goedkopen remblokken OPEL TIGRA (S93) 1.4 16V

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de OPEL TIGRA (S93) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.