100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 305 II 1.8 D 60 PK
Bouwjaar 11.1982 - 12.1988

Remblokken PEUGEOT 305 II (581M) 1.8 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.

Remblokken monteren

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke PEUGEOT 305 II (581M) 1.8 D heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken PEUGEOT 305 II (581M)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOCHRYSLERGMCINFINITI. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.