100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT EXPERT TEPEE 1.6 HDi 90 8V 90 PK
Bouwjaar 01.2007 - 03.2016

Remblokken PEUGEOT EXPERT Tepee (VF3X_) 1.6 HDi 90 8V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT EXPERT Tepee (VF3X_) 1.6 HDi 90 8V komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zachte remblokken

Remstof ontstaat altijd als je remt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSRENAULTMINISUBARUPONTIAC. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Goedkopen remblokken PEUGEOT EXPERT Tepee (VF3X_)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Rofren, Jurid, Bendix, Zimmermann, Pagid, Lucas, Textar, ABS, TRW en Brembo Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.