Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken PONTIAC

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken PONTIAC kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator.

Kwaliteit remblokken

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Versleten remmen betekent gevaar op de weg. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.