Remblokken RENAULT

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkopen remblokken auto

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATLDVFORD.

Piepende remblokken

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.