Remblokken RENAULT

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Versleten remblokken

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt.

Zachte remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem.

Goedkopen remblokken auto

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Rofren en Textar Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.