100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SAFRANE I 3.0 170 PK
Bouwjaar 02.1993 - 06.1996

Remblokken RENAULT SAFRANE I (B54_) 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de RENAULT SAFRANE I (B54_) 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Zachte remblokken

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken.

Goedkopen remblokken RENAULT SAFRANE I (B54_)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELAUDIFERRARI. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.