Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken ROVER

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remblokken voor uw ROVER

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remblokken auto kopen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.