Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken SEAT

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken voor uw SEAT

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Kwaliteit remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Rofren, ABS, TRW, Zimmermann, Bendix en Lucas Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken auto kopen

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST}