Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken SKODA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken SKODA kopen

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken voor uw auto

Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, Textar en Bosch

Kwaliteit remblokken

De auto kan naar links of naar rechts trekken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.