Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken SSANGYONG

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken.

Remblokken SSANGYONG kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken voor uw auto

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.