Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken SUBARU

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Kwaliteit remblokken

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Remblokken SUBARU kopen

ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Remblokken voor uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.