Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken TOYOTA

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken TOYOTA kopen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken voor uw auto

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De auto kan naar links of naar rechts trekken. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Kwaliteit remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.