100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AYGO 1.0 68 PK
Bouwjaar 07.2005 - 05.2014

Remblokken TOYOTA AYGO (_B1_) 1.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de TOYOTA AYGO (_B1_) 1.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Goedkopen remblokken TOYOTA AYGO (_B1_)

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remblokken monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.