100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8 288 PK
Bouwjaar 01.2008 - tot heden

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.7 V8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.7 V8

Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.