100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z5) 1.6 Highline Flex 16V 120 PK
Bouwjaar 08.2014 - 12.2018

Remblokken VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z5) 1.6 Highline Flex 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Zachte remblokken

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. ABS wordt in werking gezet door sensoren. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks.

Goedkopen remblokken VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z5) 1.6 Highline Flex 16V

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.