Remcilinders

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIDAIMLERLDVDAFFIATLEXUS. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf vervangen

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Werking van een wielremcilinder

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.