Remcilinders

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor auto

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, Brembo, ABS, Zimmermann, Jurid, Pagid, Bendix, TRW, Textar, Bosch en ATE Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl