WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders ALFA ROMEO

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Werking van een wielremcilinder

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Hoofdremcilinder zelf vervangen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.