100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 164 3.0 212PK
Bouwjaar 09-1993 - 12-1995

Remcilinders ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Elke ALFA ROMEO 164 (164_) 3.0 heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO 164 (164_)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.