100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 4C SPIDER 1.8 241PK
Bouwjaar 10.2014 - heden

Remcilinders ALFA ROMEO 4C SPIDER (961_) 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO 4C SPIDER (961_) 1.8

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 4C SPIDER (961_) komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELJEEPDAIMLERPORSCHE. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Remcilinders bij de APK. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.