WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi 230PK
Bouwjaar 04.2010 - 09.2013

Remcilinders ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.8 TBi

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLDVISUZUSMART. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO GIULIETTA (940_)

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.