WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 175PK
Bouwjaar 11.2013 - heden

Remcilinders ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM komen.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO GIULIETTA (940_)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEIVECOPLYMOUTHSMART.