100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 0.9 101PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remcilinders ALFA ROMEO MITO (955_) 0.9

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO MITO (955_) 0.9

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO MITO (955_)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, ATE, Pagid, Zimmermann, Lucas, Rofren, Bosch en Textar De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.