100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 JTDM 163PK
Bouwjaar 04.2009 - 03.2011

Remcilinders ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koppelingscilinder vervangen ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Wielremcilinder kopen voor ALFA ROMEO SPIDER (939_)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Remcilinders bij de APK. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.