100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 200 2.1 5T 136PK
Bouwjaar 10.1979 - 09.1982

Remcilinders AUDI 200 (43) 2.1 5T

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Remkrachtverdelers achterzijde

Koppelingscilinder vervangen AUDI 200 (43) 2.1 5T

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remcilinders bij de APK. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Wielremcilinder kopen voor AUDI 200 (43)

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.