100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.4 TSI 150PK
Bouwjaar 11-2014 - 10-2018

Remcilinders AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.4 TSI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF) 1.4 TSI

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERDAFSEATCITROENNISSAN. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A1 Sportback (8XA, 8XF)

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.