WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.8 TFSI 170PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 1.8 TFSI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 61547
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Diameter: 23.81 mm
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur rechts
Inbouwplaats: Voor
Aantal aansluitingen: 2
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
51% Korting
203,96
416,24
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Hoofdremcilinder zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 1.8 TFSI

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.