WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine S3 quattro 292PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) S3 quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) S3 quattro

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Koppelingscilinder vervangen AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637