100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI e-tron 150PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI e-tron

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI e-tron

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.