100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 3.0 TDI quattro 272PK
Bouwjaar 09-2014 - 09-2018

Remcilinders AUDI A6 (4G2, 4GC, C7) 3.0 TDI quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koppelingscilinder vervangen AUDI A6 (4G2, 4GC, C7) 3.0 TDI quattro

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A6 (4G2, 4GC, C7)

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.