100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.0 TDI 150PK
Bouwjaar 09-2014 - 09-2018

Remcilinders AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TDI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TDI

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7)

Remcilinders bij de APK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.