100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.0 TFSI 252PK
Bouwjaar 09-2014 - 09-2018

Remcilinders AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TFSI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 2.0 TFSI

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Elke AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor AUDI

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.