100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 3.0 TDI quattro 272PK
Bouwjaar 09-2014 - 09-2018

Remcilinders AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 3.0 TDI quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Wielremcilinder kopen voor AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 3.0 TDI quattro

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remcilinders bij de APK. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koppelingscilinder vervangen AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7)

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLAND ROVERDAEWOOMGDACIA. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.