WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 3.0 TDI quattro 320PK
Bouwjaar 09.2014 - 09.2018

Remcilinders AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 3.0 TDI quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) 3.0 TDI quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 Avant (4G5, 4GD, C7) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Koppelingscilinder vervangen AUDI

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.