100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A7 Sportback S7 quattro 450PK
Bouwjaar 07.2014 - 05.2018

Remcilinders AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) S7 quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A7 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 61625
Levertijd 2-3 dagen
voorzijdevoorzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
Ø Diameter: 25,4 mm
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Schroefdraad maat aansluiting 1: 2x M12x1.0
Inbouwplaats: Voor
Lengte 2 [mm]: 93 mm
Aantal aansluitingen: 2
Lengte 1 [mm]: 66,5 mm
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
48% Korting
162,96
313,39
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Koppelingscilinder vervangen AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) S7 quattro

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) komen.

Wielremcilinder kopen voor AUDI

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEVAUXHALLJEEPSUZUKI. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.