WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 RS 2.5 quattro 340PK
Bouwjaar 05.2013 - 10.2018

Remcilinders AUDI Q3 (8UB, 8UG) RS 2.5 quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen AUDI Q3 (8UB, 8UG) RS 2.5 quattro

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Pagid, ATE en Bendix Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Wielremcilinder kopen voor AUDI Q3 (8UB, 8UG)

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?