WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT Roadster 2.0 TFSI quattro 230PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remcilinders AUDI TT Roadster (FV9, FVR) 2.0 TFSI quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI TT Roadster
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 61547
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Diameter: 23.81 mm
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur rechts
tot bouwjaar: 03.18
Inbouwplaats: Voor
Aantal aansluitingen: 2
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
51% Korting
203,96
416,24
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI TT Roadster (FV9, FVR) 2.0 TFSI quattro komen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wielremcilinder kopen voor AUDI TT Roadster (FV9, FVR)

Remcilinders bij de APK. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Koppelingscilinder vervangen AUDI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.