WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT Roadster 2.0 TTS quattro 310PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remcilinders AUDI TT Roadster (FV9, FVR) 2.0 TTS quattro

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen AUDI TT Roadster (FV9, FVR) 2.0 TTS quattro

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor AUDI TT Roadster (FV9, FVR)

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Remcilinders bij de APK. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.