WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 1 (F20) 125 d 224PK
Bouwjaar 03.2015 - 06.2019

Remcilinders BMW 1 (F20) 125 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij controleren altijd bij de BMW 1 (F20) 125 d dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koppelingscilinder vervangen BMW 1 (F20)

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor BMW

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.