WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 1 (F21) 125 d 224PK
Bouwjaar 03.2015 - heden

Remcilinders BMW 1 (F21) 125 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLBUICKSUZUKI. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wielremcilinder kopen voor BMW 1 (F21) 125 d

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen BMW 1 (F21)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.