WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Active Tourer (F45) 216 d 116PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Active Tourer (F45) 216 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 2 Active Tourer (F45) 216 d.

Koppelingscilinder vervangen BMW 2 Active Tourer (F45)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remcilinders bij de APK. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor BMW

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENCHRYSLERMITSUBISHIROVERSUBARULANCIA.