100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d 190PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATIVECODAIMLERMITSUBISHIVAUXHALLSAAB. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Active Tourer (F45)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.