100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d xDrive 190PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 2 Active Tourer (F45) 220 d xDrive

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Active Tourer (F45)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULAMBORGHINIPEUGEOTNISSAN. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.