WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Active Tourer (F45) 225 i xDrive 231PK
Bouwjaar 03.2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Active Tourer (F45) 225 i xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Active Tourer (F45) 225 i xDrive

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koppelingscilinder vervangen BMW 2 Active Tourer (F45)

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.