100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d 190PK
Bouwjaar 03-2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 2 Coupé (F22, F87) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLANCIALOTUSMASERATI. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Gietijzer komt minder veel voor als component. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.