WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d xDrive 190PK
Bouwjaar 06.2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen BMW 2 Coupé (F22, F87) 220 d xDrive

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Coupé (F22, F87)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.