100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2 Coupé (F22, F87) 225 d 218PK
Bouwjaar 01-2014 - heden

Remcilinders BMW 2 Coupé (F22, F87) 225 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 2 Coupé (F22, F87) 225 d.

Wielremcilinder kopen voor BMW 2 Coupé (F22, F87)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABEDFORDCHRYSLERFIAT. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.