100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 316 d 116 PK
Bouwjaar 03.2012 - 10.2018

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 316 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Hoofdremcilinders
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 3 (F30, F80)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 45024
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: BOSCH
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
Schroefdraad maat aansluiting 1: 2x M12x1.0
Zuigerdiameter 1 [mm]: 25,4 mm
Materiaal: Aluminium
Aantal bevestigingsgaten: 2
Aantal aansluitingen: 2
Gewicht: 0,51 kg
56% Korting
138,62
315,04
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 (F30, F80) 316 d

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUDAEWOOPORSCHELOTUSLEXUS. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 (F30, F80)

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.