WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 320 d 200PK
Bouwjaar 11.2011 - 03.2016

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 320 d

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 (F30, F80) 320 d

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Elke BMW 3 (F30, F80) heeft een eigen VIN-nummer.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Koppelingscilinder vervangen BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLAMBORGHINIFIAT. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.