100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (F30, F80) 320 d xDrive 200PK
Bouwjaar 08.2012 - 06.2015

Remcilinders BMW 3 (F30, F80) 320 d xDrive

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor BMW 3 (F30, F80) 320 d xDrive

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remcilinders bij de APK. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen BMW 3 (F30, F80)

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.